Wonen

Wij bieden het complete huispakket.

Pakketverzekeringen
In een Pakketverzekering zijn 7 verschillende verzekeringen rondom huis en gezin gecombineerd. Het betreft:

 • Woonhuis
 • Inboedel
 • Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • Ongevallen
 • Reis
 • Annulering

Doorlopende reis- en annulering
Alles in één is gemakkelijk, vertrouwd en kostenbesparend. U bent optimaal verzekerd. Er zitten geen hiaten of overlappingen in de dekking. Er is duidelijkheid over uitkering bij schade en u heeft meerdere mogelijkheden bij het kiezen van de dekking. Daarnaast biedt het pakket ook nog eens aantrekkelijke korting.

De pakketkorting:
Hoe meer verzekeringen u binnen het pakket afsluit, hoe hoger de korting.

Aantal verzekeringen: pakketkorting:
2 5%
3 7,5%
4 of meer 10%

Voordelen van pakketverzekering:

 • Flexibel: U bepaalt zelf wat u wel of niet wil verzekeren.
 • Financieel voordeel: U ontvangt pakketkorting.
 • Gratis termijnbetaling.
 • In geval van schade heeft u maar met één aanspreekpunt te maken.

Wilt u meer weten over de pakketverzekering?

Bel of mail ons voor een offerte of afspraak op 0341 – 451360 of info@kantoorvandenberg.nl

Om uw huis en haard te beschermen is een goede inboedelverzekering van groot belang. Brand, storm en diefstal kunnen veel schade aanrichten aan uw inboedel.

Maar ook met goede voorzorgsmaatregelen kunt u schade niet altijd voorkomen. Persoonlijk leed kunnen wij niet wegnemen, maar we kunnen u wel persoonlijk bijstaan en met een goede inboedel en opstalverzekering zorgen dat de financiële gevolgen in ieder geval beperkt blijven.

Het is mogelijk deze verzekering in een pakketverzekeringen te combineren met andere particuliere verzekeringen, zoals: een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand, reis- en recreatieverzekeringen. Dit levert u een aantrekkelijke korting op wat zorgt voor een goedkope inboedelverzekering.

Voor de verzekering voor uw woning (opstal) en inboedel kunnen we u een passende offerte doen. Ook voor vragen over het afsluiten van een inboedelverzekering en de polisvoorwaarden kunt u bij ons terecht.

Bel of mail ons voor een offerte of afspraak op 0341 – 451360 of info@kantoorvandenberg.nl

Voor woningen met rietgedekte daken bieden wij u een zeer scherpe premie aan!

Binnen ons kantoor hebben wij een aantal verzekeraars die zeer aantrekkelijke tarieven hanteren voor panden die gedekt zijn met riet. Voor opstallen die gedekt zijn met schroefriet hanteren wij zelfs dezelfde premies als voor opstallen gedekt met dakpannen. Ook als het riet is onderschoten met brandwerende beplating levert dat een fors premievoordeel op.

Voor een complete verzekering voor uw woning (opstal) en inboedel kunnen we een scherpe offerte doen. Daarnaast is het mogelijk deze in een pakketverzekeringen te combineren met andere particuliere verzekeringen, zoals: een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand, reis- en recreatieverzekeringen. Dit levert u een aantrekkelijke korting op.

Bel of mail ons voor een passend advies.